Új jelszó kérése

Hírek

2009.10.02
MEGÚJULTUNK! Új választék - kedvező ajánlatok - akciós árak

 

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megújultunk! A könnyebb átláthatóság és keresés érdekében új kategóriákat hoztunk létre.

 

Ezentúl külön találják meg a bébi, gyerek, női és férfi ruhákat, és minden egyes csoportban külön kategóriában vannak az alsóruházatok, felsőruházatok, zoknik/harisnyák, pizsamák/hálóruhák és a sport ruházat.

 

A gyapjúból, valamint bambuszból készült ruhákat külön kategóriában is szerepeltetjük.

 

Sok termék árát sikerült csökkentenünk 10-50% mértékig. Ezeket a termékeket az Akciós termékek kategóriában találják meg.

 

Új kategóriaként jelennek meg a „Többet kevesebbért” akciós ajánlatok. Itt olyan termékek vannak, melyekből ha többet vásárol, akkor jelentős kedvezményt szerezhet.

 

Továbbra is érvényes a sávos kedvezményünk, illetve a 10.000,- Ft feletti budapesti rendelések esetében az ingyenes kiszállítás.

 

Az ősz beköszöntével megújul választékunk is!

 

Újra előtérbe kerülnek az ősz/tél slágertermékei a gyapjú/selyem alapanyagú alsóruházatok.

Változás a tavalyi évhez képest, hogy bővül a termékskála és a színskála is!

Új termékek, illetve a régi termékek új színekben kaphatóak!

 

Néhány információ ezekről a termékekről:

 

A gyapjú az egyetlen anyag ami a saját súlyának a 30%-át képes magába szívni és elpárologtatni a nedvesség érzete nélkül, a selyemnek pedig a hőszabályzó hatása kivételes. Tehát ha bele is izzad az ember (különösen sportolásnál), nem fázik ha hideg van.

Ugye ismerjük azt az érzést amikor télen futás, síelés vagy kerékpározás után megállunk és a hideget még hidegebbnek érezzük. A legtöbben ilyenkor fáznak meg. Ennek elkerülésében segít a gyapjú. Az általunk forgalmazott 70% gyapjú és 30% selyem alapanyagú alsóruházat kellemes tapintású, nem szúrós, vékony anyag, ezért a gyapjúra érzékenyeknek is kényelmes viseletet biztosít

 

 

 

 

Tekintse meg új termékeinket és akciós ajánlatunkat!

 

 

Kellemes nézelődést!