Új jelszó kérése

Hírek

2009.04.01
Ulrich bio tisztítószerek

Újabb termékcsaláddal bővítettük választékunkat. Mostantól elérhetőek webshopunkban az ULRICH bio tisztítószerek is.

Az Ulrich tisztítószerek magas koncentrációjúak, gazdaságosan használhatók és különösen hatékonyak. Környezetbarát termékek: nem tartalmaznak vegyi anyagokat, tartósítószert illetve mesterséges illat- és színezőanyagokat. A pelenkák tisztításához tökéletes választás.

 Folyékony mosószer

Folyékony, vízlágyítót is tartalmazó mosószer, amely minden hőmérsékletű és keménységű vízben használható. Kókuszolaj, pálmaolaj és tiszta növényi eredetű szappan felhasználásával készült.
Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 Finommosószer

Folyékony finommosószer, amely kényes anyagok (gyapjú, selyem, irha) mosására szolgál. Kókuszolaj, pálmaolaj és tiszta növényi eredetű szappan felhasználásával készült.
Kiszerelés: 1 liter

 Folttisztító só

Folttisztító só előáztatáshoz, fehér illetve színes ruhák tisztításához. Nátrium-perkarbonátból áll, amely a mosás során fehérítő, csíraölő oxigénné és nátruim-karbonáttá (szóda) bomlik. Használható közvetlenül a ruhán, áztatáshoz, vagy a mosógépben.
Kiszerelés: 1 kg dobozban, 1 kg utántöltő

 Gall(epe)-szappan

A gallszappan az erősebb szennyeződések (zsír, keményítő, fehérje) eltávolítására használ. Marhaepe kivonatot (kontrollált állattartásból) és pámlaolajból, kókuszolajból és növényi szappanból kinyert mosóaktív anyagokat tartalmaz.
Kiszerelés: 250 ml

 Gyapjú impregnáló

A gyapjúkúra használata meggátolja a gyapjúkülsőt és más gyapjútermékeket az átnedvesedéstől. Tisztított gyapjúzsírt és növényi szappant tartalmaz. Lanolintartalom kb. 20%.
Kiszerelés: 250 ml

 Illatosító anyag

Folyékony illatanyag, mosott ruhák illatosítására. Esszenciális olajokat és emulgeálószert (kókusz- és pálmaolajból) tartalmaz.
Kétféle illatban: citrus, levendula
Kiszerelés: 125 ml

A gyártó oldala: www.ulrich-natuerlich.de

Kellemes nézelődést!