Új jelszó kérése

Hírek

2009.03.30
HOLLE - már nálunk is rendelhető!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy vásárlói javaslatok és visszajelzések alapján új termékekkel bővítettük választékunkat.

 

Mostantól a HOLLE bio bébiételek is megtalálhatóak és rendelhetőek webshopunkban.

Termékeink között mindent megtalál, amire egy babának az egészséges és teljes táplálkozáshoz szüksége van kétéves koráig.

Hat hónapos kortól a gabonakészítmények széles választékát kínáljuk, melyekkel segítjük a pépes ételekhez való hozzászoktatást.

A HOLLE termékek nem tartalmaznak:

- génkezelt adalékokat,

- kristálycukrot,

- konyhasót,

- mesterséges aromákat.

 

A bébiételek biodinamikus vagy biogazdaságokból származnak. E gazdaságokban:

- a földművelés természetes ciklusokban történik, az állatok, a föld és a környezet veszélyeztetése nélkül,

- a minőségre törekszenek, nem a mennyiségre,

- a termesztés változatos és sokrétű, nem monokultúrán alapul

- az állatokat a faj igényeinek megfelelően tartják,

- egyáltalán nem alkalmaznak állati hormonokat és növekedésszabályozó szereket,

- természetes komposztot használnak, nem műtrágyát,

- nem használnak rovarirtó és kémiai növényvédő szereket,

- kémiai adalékanyagok (pl.: tartósítószerek) nélkül készülnek az ételek.

 

A folyamatos minőség-ellenőrzés végigkíséri a gyártást az elismert biotermesztőtől a kész bébiételig. Ez teszi lehetővé, hogy a termékek a „Demeter” valamint a „Bio” védjegyeket viseljék.

 

A „Demeter” minőségről…

A bébiételek előállításához lehetőség szerint mindig az eredeti „Demeter” alapanyagokat használják. Csak a szigorúan ellenőrzött, kiváló minőségű termékeken szerepelhet a „Demeter” védjegy. A biológiai gazdálkodáson túlmenően a „Demeter” tiszteletben tartja a különböző fajtájú állatok és növények eltérő igényeit is.

A termőföldet kizárólag növényi eredetű készítményekkel trágyázzák és művelik. A vetés és aratás, illetve szüret mindig a növények természetes biológiai ritmusának megfelelően történik. Így a gyümölcsök a lehető legtöbb létfontosságú elemet, vitamint és energiát tartalmazzák. A természetes fejlődésüknek megfelelően termesztett növényekből készült ételek kedvezően és építően hatnak a szervezet fejlődésére és ez a csecsemők és a kisgyermekek számára nagyon fontos.

 

Választékunkban a Magyarországon most bevezetett, legújabb HOLLE termékek is megtalálhatóak!

Gondolva az egészen pici babákra és a már juniornak mondható nagyobbakra is, 4 kicsi (125g-os) és 2 nagy (220g-os) kiszerelésű termékkel bővítettük kínálatunkat. A bio alma 125g (cikkszám: 2102E) és a bio körte 125g (cikkszám: 2103E) 100% gyümölcsből áll, semmilyen sűrítő anyagot, még rizslisztet sem tartalmaz.

A hozzátáplálás kezdetekor a kis kiszerelés jelentősen megkönnyíti az anyukák munkáját. Nem kell vesződni, ha kiváló minőségű gyümölcspépet szeretnének előállítani kis mennyiségben.

 

A bio marhahús 125g (cikkszám: 2100E) és a bio csirkehús 125 g (cikkszám:2101E) hasonló okok miatt javasolt. A házilag történő előállítása talán még nagyobb gondot okozna, mivel már a bio hús beszerzése is körülményesebb. Ebből kellően kis mennyiséget megfőzni, pürésíteni, tárolni nehezebben kivitelezhető az édesanyáknak.

 

A 220g-os gyümölcsös-gabonás müzli (cikkszám:2139E) és a zöldségrizottó 220g (cikkszám:2137E) már darabosabb étel, ezért 8 hónapos kortól ajánljuk.

 

 

Továbbra is várjuk észrevételeiket, javaslataikat arról, hogy milyen termékeket szeretnének látni webshopunkban!

 

Kellemes nézelődést kíván a Mollys!