Új jelszó kérése

Hírek

2013.11.08 13:54
Gyapjú akció - készüljünk együtt a télre!

Gyapjú akció! – Készüljünk együtt a télre!


2013. november 8-tól 30-ig 20% kedvezménnyel rendelhetőek az organikus gyapjú/selyem alapanyagból készült alsóruházati termékeink.

Mit kell tudni az alapanyagról?
Az összetétel 70% organikus gyapjú és 30% selyem.
A GOTS által ellenőrzött gyapjú ökológiai állattartásból érkezik a gyártóhoz. A gyapjú selyemmel kombinálva biztosítja a kellemes viseletet, a bőr szárazon tartását, kiváló hőszabályozást és bolyhosodás-mentességet. A ruhák folyékony gyapjú mosószerrel, 30 fokon gépben moshatóak.

Miért viseljen ilyen alapanyagból készült alsóruházatot?
A gyapjú az egyetlen anyag ami a saját súlyának a 30%-át képes magába szívni és elpárologtatni a nedvesség érzete nélkül, a selyemnek pedig a hőszabályzó hatása kivételes. Tehát ha bele is izzad az ember (különösen sportolásnál), nem fázik ha hideg van.
Ugye ismerjük azt az érzést amikor télen futás, síelés vagy kerékpározás után megállunk és a hideget még hidegebbnek érezzük. A legtöbben ilyenkor fáznak meg. Ennek elkerülésében segít a gyapjú. Az általunk forgalmazott 70% organikus gyapjú és 30% selyem alapanyagú alsóruházat kellemes tapintású, nem szúrós, vékony anyag, ezért a gyapjúra érzékenyeknek is kényelmes viseletet biztosít

Új gyapjú termékeinket megtekintheti az alábbi linket:
http://biopamut.hu/sct/534074/GYAPJU-RUHAK

Kellemes nézelődést!