Új jelszó kérése

Hírek

2012.10.30 19:28
Biopamut alsóruházat - AKCIÓ 6 napig!

Kiváló minőségű alsóruházat akciós áron – csak 6 napig!

100%, GOTS által minősített biopamutból készült jégeralsók és hosszú ujjú alsóruházatok, több színben, széles méretskálában, akár 15%-kal olcsóbb áron!

Gyapottól a kész ruháig…

A gyapot termesztése során nem alkalmaznak gyerekeket (nincs gyerekmunka) és szociálisan megfelelő munkakörülményeket biztosítanak. A szennyvíz, a por és zajszint tekintetében ragaszkodnak a szigorú előírásokhoz és ezt rendszeresen ellenőrzik.
A gyapot termesztése és felhasználása során, teljes mértékben kizárják a rovarirtó és más kémiai anyagok, mint pl. a lágyítószerek használatát.
A gyapot pihéjét fonallá sodorják a fonodában, melyhez különböző fajta gyapotot kevernek össze, majd a szövödében anyaggá szövik a szálakat.
A festő üzemben mindenféle mérgező anyagtól mentesen festik be a szövetet.
Ezután az anyagot hőkezeléssel finomítják, mielőtt kiszabják és ruhaneműt vagy más textilárut készítenek belőle.

Living Crafts termékeink ökológiailag kiváló minőségűek és rendkívül tiszták, mivel nagy figyelmet szentelnek a jó minőségű alapanyagokra és a termékek tiszta előállítására, megfelelve az adott környezetvédelmi és egészségügyi szabványoknak.
Számukra és számunkra is legfontosabbak azok a termelési folyamatok, melyek ökológiailag igazoltak és környezetkímélők. Célunk a káros környezeti hatások kiküszöbölése is.

Gyerekeknek 92-től 152-es méretig

http://biopamut.hu/spd/lc_8352/Gyerek_hosszu_ujju_biopamut_polo

http://biopamut.hu/spd/mollys_8369/Fiu_jegeralso

 

Nőknek 36/38-tól 48/50-es méretig

http://biopamut.hu/spd/mollys_4359/Noi_biopamut_hosszu_ujju_polo_alsoruhazat

http://biopamut.hu/spd/mollys_4358/Noi_biopamut_jegeralso


Férfiaknak 4-től 8-as méretig

http://biopamut.hu/spd/mollys_4363/Ferfi_biopamut_hosszu_ujju_polo

http://biopamut.hu/spd/mollys_4365/Ferfi_biopamut_jegeralsoAkciónk a 2012. október 29-e és 2012. november 4-e között leadott rendelésekre vonatkozik.

 

Kellemes nézelődést!