Új jelszó kérése

Hírek

2012.05.13 15:50
Napozószerek (Annemarie Börlind, Sante)

Karnyújtásnyira a régóta várt nyaralás :-)


Napozáskor nemcsak az UV sugárzás jelent veszélyt. Sok naptej tele van szintetikus, allergizáló anyagokkal, de szerencsére vannak már bionaptejek is. 

A kellemetlen és korántsem veszélytelen korai napégések elkerülésére már most célszerű beszereznünk a lehető legjobb minőségű napozószereket: naptejeket, olajokat, emulziókat és végül, de nem utolsósorban a napozás utáni nyugtató készítményeket.

A faktorszám mellett érdemes az összetevőkre is koncentrálni, hisz a naptejekben lévő  UV védelemet biztosító kémiai hatóanyagok, a színezékek és illatanyagok nem igazán bőrbarátok, bármekkora betűkkel is hirdetik az ellenkezőjét. Jobban járunk, ha a természetes hatóanyagokban bízunk. Mi – személyes tapasztalatokra építve – az alábbi termékcsaládokat ajánljuk Önöknek!

Annemarie Börlind 
Az Annemarie Lindner és Hermann Börner által alapított, fekete-erdei székhelyű cég 1959 óta gyártja természetes alapanyagú termékeit. Ezek a naptejek ökológiai termesztésből származó gyógynövény kivonatokat tartalmaznak.

Ha ezt kenjük magunkra, homoktövis és E-vitamin védi és ápolja a bőrünket, ezek a sejtkárosodást és bőröregedést tudják megakadályozni. Vízálló, de mint minden naptejet, ezt is érdemes időről időre újrakenni.

 

Sante
 A Sante naptej is növényi olajokkal és kivonatokkal ápolja a bőrt. A naptejben lévő növények - ahogy az egy igazi bio terméktől elvárható - biogazdálkodásokból származnak, vagy vadon nőttek. A naptej véd az UVA és UVB sugarak ellen egyaránt, vízálló, nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot és színezéket, és még csomagolóanyaga is környezetbarát, újrahasznosítható. 

 

Termékeket megtekintheti az alábbi linken: http://biopamut.hu/spl/934154/Napozoszerek

 

Kellemes nézelődést,

Mollys